Portfolio

Geboortekaartje op maat voor kleine Sam

Een geboortekaartje is iets persoonlijks. Het liefst wil je een kaartje dat helemaal aangepast is aan je eigen smaak. In oktober vroeg Jaap aan mij of ik een geboortekaartje op maat kon maken voor zijn aanstaande dochter. Uiteraard was mijn antwoord ‘ja’ πŸ™‚

Geboortekaartje op maat

First things first! Voordat ik begin aan een ontwerp vind ik het fijn om een beeld te hebben van wat de opdrachtgever mooi vindt. In dit geval heb ik de aanstaande ouders een Pinterest bord vol geboortekaartjes voorgeschoteld en ze gevraagd hier een paar voorbeelden uit te pikken die ze aanspreken.

Het was al duidelijk dat Jaap en Lisanne een klein meisje verwachtten. Ze gaven aan een stoer kaartje te willen met subtiel roze elementen.

Silhouet op de voorkant

De aanstaande papa en mama wilden graag een silhouet van de familie op de voorkant van de kaart. In de silhouetten moesten Jaap & Lisanne met hond Flojo en een kinderwagen herkenbaar naar voren komen.

Eindresultaat

Inmiddels is kleine Sam geboren. Hieronder zie je hoe het kaartje geworden is! Wat vind je ervan?

Geboortekaartje Sam - voorkant

Geboortekaartje Sam - binnenkant

In verwachting?

Ben jij of je partner zwanger en wil je ook een geboortekaartje op maat laten maken? Neem vrijblijvend contact met mij op.Β