Netflix, Reviews & Tips

Netflix tips #1

Een rubriek met Netflix tips is natuurlijk niet heel erg origineel. Maar niet alles hoeft origineel te zijn toch? I love Netflix en google regelmatig naar goeie tips. Welke series en films moet ik echt gaan kijken?

Het is mijn voornemen om af en toe wat Netflix tips op mijn website te plaatsen. Gewoon, omdat het kan. Om jullie misschien net zo blij te maken als ik zelf word van reviews.

Chillen met je vrienden op de buis

Netflix tips - How I Met your mother

Barney Stinson

Serie

Wat Friends was in de jaren negentig, is deze serie in de jaren nul. How I met your mother (2005 – 2014) is een geweldige comedyserie met beginnend architect Ted Mosby in de hoofdrol. Hij vertelt verspreid over 9 seizoenen aan zijn kids hoe hij hun moeder ontmoet heeft.In al die seizoenen volg je het leven van 5 vrienden, die lief en leed met elkaar delen. Voor mij springt het karakter Barney Stinson eruit. Hij verzint de gekste manieren om vrouwen te versieren en dat is echt hilarisch. Wat mij betreft één van de beste comedyseries ooit!

Klassieke gevangenisfilm

Film

Er is bijna geen mens die The Shawshank Redemption (1994) nog nooit heeft gezien. Toch zet ik deze tussen mijn tips, voor het geval dat je deze klassieke gevangenisfilm gemist hebt! De film gaat over een man die beschuldigd wordt van de moord op zijn vrouw en haar minnaar. Hij komt in de gevangenis terecht. In deze film wordt overtuigend geacteerd en de gevangenissfeer uit de jaren ’50 klopt voor mijn gevoel. Al heb ik natuurlijk geen idee hoe de sfeer toen in de Amerikaanse gevangenissen was. Het is bijzonder hoe je voor bijna alle gevangenen sympathie krijgt.

Netflix tips - The Shawshank Redemption

Suggesties?

Als je goeie Netflix tips hebt mag je ze me altijd geven!