Portfolio

Kleurrijke uitnodiging koperen huwelijksfeest

Deze kleurrijke uitnodiging was een feestje om te maken! Ik kreeg een paar aanknopingspunten van het echtpaar waar ik ‘iets moois’ van mocht maken. De vrijheid om mijn eigen draai eraan te geven heb ik in deze opdracht als zeer prettig ervaren!

De opdracht

Rob & Marloes wilden graag een bijzondere, kleurrijke uitnodiging. Een liggende kaart waarop de essentiële informatie voor het feest vermeld staat met als toevoeging een paar persoonlijke quotes. Daarnaast leek het ze mooi om het programma in de vorm van een tijdlijn of pictogrammen weer te geven.

Het resultaat

Kleurrijke uitnodiging Rob & Marloes

 

Ik hoop dat ze een geweldig feest hebben gehad! Maar daar heb ik alle vertrouwen in 🙂

Recensie

Wij waren al helemaal happy met de uitnodiging die Annika voor ons feest heeft ontworpen. Maar nu ze bij de gasten zijn bezorgd en we overladen worden met complimenten over de kaart, geeft dat nog een extra kick! Annika, dank je wel voor dit prachtontwerp. Onze voorpret had niet beter kunnen beginnen!